Knihy ve filmu #3

února 08, 2013

● Divergence (Divergent)


A je to tady - premiéra filmu Divergent má už své datum. 21. březen 2014.  Scénář má sve sých rukách Evan Daughtery, který stojí také za scénářem úspěšného filmu Sněhurka a lovec. Režie se ujal Neil Burger (Iluzionista). Co se týče hlavních hereckých představitelů - Tris si zahraje Shailene Woodley. Na roli Čtyřky se vybíralo ze tří herců - Alex Pettyfer (Jsem číslo čtyři), Lucas Till (X-Men: První třída) a Jeremy Irvine (Válečný kůň). Kdo z nich nakonec bude vybrán se snad brzo dozvíme. Další roli dostala také Kate Winslet.


● Dokonalý pár (Matched)

Svého filmu se dočká i knižní série Matched. U nás zatím vyšli první dva díly - Dokonalý pár a Dokonalý sen. Zatím ale není moc informací, jen to že režisérem bude nejspíš Jon M.Chu (Lets dance 2 a Lets dance 3D). 

● Vampýrská akademie
(Vampire Academy: Blood Sisters)

Fanoušci Vampýrské akademie čekali hodně dlouho než se konečně začalo něco dít o jejich oblíbené sérii. A je to snad teprve týden, co byli zveřejněny jména hlavních představitelů a oficiální název filmu. Takže k těm hercům - Rose si zahraje Zoey Deutch,  Lissu Lucy Fry a Dimitriho Danil Kozlovski. Film můžete hledat pod názvem Vampire Academy: Blood Sisters. 


Různá vyjádření k filmu:
Režisér, Mark Waters, o scénáři, který psal jeho bratr Daniel: “Byl to ten nejlepší první draft, co jsem kdy četl. A to včetně dalších scénářů bratra. Tohle je pro nás jako snový projekt, protože jsme společně chtěli pracovat strašně dlouhou dobu. Mytologie a svět Richelle je neuvěřitelně reálný a jasný. Tyhle děcka mají skutečný život, moderní problémy. A pijí krev.“
Stuart Ford z IM Global: “VA je odlišná od všech těch až slavnostních a vážných filmů. Může to být klidně jako Protivný sprostý holky a Hunger Games dohromady. Je to elegantně neuctivé, sexy a prostě zábavné. A my pro tento typ filmu máme toho správného režiséra.” 

● Delirium (Delirium)

Delirium je další dystopie, která zaujala celý svět. A dočká se ne filmu, ale rovnou seriálu. A podle informací si hlavní postavu Lenu zahraje známá herečka Emma Roberts.


You Might Also Like

0 komentářů