RC Review: 14 podob touhy

srpna 18, 2013

Český název: 14 podob touhy
Originální název: Stories to Make You Blush & More Stories to Make You Blush
Autor: Marie Gray
Počet stran: 312
Nakladatelství: Fragment

Anotace: Probuďte v sobě své skryté smyslné "já".
14 povídek plných nejtajnějších erotických fantazií a touhy.Pojďme nakouknout do zákulisí rockového koncertu, do zkušební kabinky v obchodním domě, opalovat se na pláž nebo jen pootevřít dveře do intimních přestav (ne)obyčejných lidí.Vychutnejte si naplno každý okamžik, pocit, vůni a především – vášeň.

Jste připravená? Zveme vás na výlet do říše sexuální touhy.

---

14 podob touhy jsou eroticky laděné povídky. V každé je možno najít nejrůznější lidské fantazie, představy a touhy. Kupříkladu příběh dvou manželů, kteří se přistěhují do nového bytu a z okna pozorují erotické hrátky své přitažlivé sousedky. Oba si nejdřívě připadají nevychovaně, ale během chvíle začnou svoji sousedku napodobovat a objevují nové zkušenosti a zážitky.

Nebo příběh ženy, která celý život hledala toho pravého a našla ho v podobě tří milenců - každý je úplně jiný, ale dohromady tvoří naprostý ideál. Zajímavá je i povídka o muži, který čeká v baru na svou přítelkyni, aby spolu oslavili jeho narozeniny. Pak ale do baru přijde naprosto nádherná a okouzlující žena a osloví ho.

Co byste dělali, kdybyste toužili po dítěti a váš přítel vás kvůli tomu opustil? Přemýšleli jste někdy nad tím, co se děje v zákulisí hudebních koncertů nebo jak moc dokáže člověku změnit život obyčejné krajkové spodní prádlo?

14 podob touhy patří mezi další romány, co se vezou na vlně, které vyvolala série Padesát odstínů. Dříve to byli upíři, kteří byli všude. Teď je to sex. Oproti Odstínům je kniha ale trochu jiná. Na první přečtení se totiž zdá odlišná, jinak zpracovaná. Postavy uvažují jinak než typické mladé hrdinky a hlavně jsou převážně staršího věku. Hlavním důvodem je asi to, že kniha vyšla mnohem dříve než Odstíny a obdobné romány. Kniha byla vydána v roce 1999 a povídky u nás vyšli už v roce 2006. Teďka se dočkali znovuvydání, tentokrát do jednoho svazku.

Jednotlivé příběhy jsou jedinečné a kromě jednoho na sebe nenavazují. Odkrývají neskrytější a někdy až pervezní touhy mužů a žen. Některé povídky jsou hodně povedené a čtivé, některé o něco slabší. Některé by si zasloužili i více než dvacet stran. I tak se ale kniha pěkně čte a nad některými přáními, které si hrdinové vymýšlí, se budete podivovat. Lidská mysl je totiž nekonečná a každý člověk je jedinečná osoba. Někdo je rád, když ho při sexu pozorují, někdo třeba touží být spoutaný a trestaný.

Nenáročná a oddychová kniha určitě nadchne všechny, kteří se zamilovali do Odstínů a dalších takových knih. Na pultech knihkupectví je erotických příběhů více a více. Zajímalo by mě jen, co přijde potom.

Tentokrát měla podle všeho naspěch, aby si oblékla prádlo vybrané milencem. Obdivně jsem sledoval, jak stojí přede mnou nahá, sama sobě nevěnuje jediný pohled, ale popadla korzet, jehož zúžený pas způsobil, že nahoře se jí ňadra přelévala dráždivě přes okraj. V tuhé látce vypadal její pas miniaturní, zatímco smyslné boky se zdály zaoblenější.

Děkuji knihkupectví Knihcentrum za poskytnutí recenzního výtisku.

You Might Also Like

0 komentářů