Recenze: Mrs. Maddox

listopadu 10, 2013

Originální název:  Mrs. Maddox
Autor: Jamie McGuire
Série: Krásná 1,5
Počet stran: 5

Anotace: It’s Travis and Abby’s first Valentine’s Day as a married couple, from Abby’s perspective. This is not a snippet from Walking Disaster, or even a deleted scene from Beautiful Disaster. It’s something completely new.


Kraťoučká novelka doplňující příběh Abby a Travise. Děj se odehrává rok poté, kdy dvojice slaví svůj první Valentýn jako manželé. Abby je celá natěšená a těší se, až Travise překvapí svým dárkem. Travis ji ale přivede k úžasu, když ji zavede do opuštěného sklepení, kde dřív Travis zápasil. Pro oba je to skoro památné, protože tady se vůbec poprvé viděli.

Pro někoho to může být zbytečných pět stran, pro někoho příjemným zpestřením. Bohužel se na těch pár stránkách nedá nic moc rozvinout, a tak krátká epizodka vyzní do ztracena. Obě postavy jsou až přeslazeně miloučké a mají oči jen pro toho druhého. Upřímně mě kniha Krásná katastrofa moc neuchvátila, protože mě oba hrdinové vůbec neseděli. To se bohužel nezměnilo. Věřím ale, že fanoušky této knihy krátký návrat do jejich světa potěšil. 

You Might Also Like

0 komentářů