RC Review: Dveře do prázdnoty

listopadu 27, 2014

Český název: Dveře do prázdnoty
Originální název: The Unbound
Autor: Victoria Schwab
Série: Archiv 2
Počet stran: 328
Nakladatelství: CooBoo
Žánr: Young adult, Paranormal, Mystery, Romance
Goodreads | CBDB

Anotace: Mackenzie Bishopová vede dvojí život. Není pouze normální studentkou střední školy, ale také Správkyní v Archivu, v tajuplném místě, kam odcházejí spát Historie zemřelých lidí. Mac nastoupí na Hydeskou střední a snaží se dostat svůj život do tak normálních kolejí, jak je to jen možné po tom, co se v Archivu stalo přes léto. Ale nějak se jí to nedaří. Pronásledují ji zlé sny. Mac ví, že minulost je minulost a že jí už nemůže ublížit, ale vše se zdá tak skutečné. A když se noční můry začnou vkrádat do její mysli i ve dne, začne se obávat, jestli je doopravdy v bezpečí… Mezitím se v jejím okolí ztrácejí beze stopy lidé a jediné, co je spojuje, je to, že naposledy viděli Mackenzie.

Kdo za tím vším stojí? A jakou roli v tom hraje Archiv? Mac se to pokusí zjistit, ale riskuje u toho své Správcovství, vymazání vzpomínek, a dokonce i svůj život.
 
×××××××××××××××××××××××××××× 

Recenzi najdete na webu fantasya.cz

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Musím upřímně říct, že mě Tvá recenze velmi zaujala! Mám ráda mysteriózní příběhy, kdy si napětím koušu nehty a nemůžu knížku odložit, protože bych v tu ránu umřela zvědavostí, jak celá knížka dopadne :)

    Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna nedávno jsem dostala Archiv a moc se na něj těším! :) Potom se tu vrátím a přečtu tvou recenzi na druhý díl. ;)

    OdpovědětVymazat