Dívka, která kopla do vosího hnízda | Denise Mina

února 29, 2016


Trilogie Milénium od švédského autora Stiega Larssona patří na poli severských detektivek mezi vůbec to nejlepší. Díky kvalitě tohoto díla a jeho velké oblíbenosti vznikly kromě filmových předloh i komiksové verze slavného příběhu. Dívka, která kopla do vosího hnízda je poslední díl z původní trilogie.

Na jednotce intenzivní péče se Lisbeth dostává z kritického stavu a pomalu se připravuje na to, že bude muset stanout před soud a čelit obvinění z trojnásobné vraždy. Lisbethin život nikdy nebyl procházka růžovým sadem a ani teď ji nečeká valná budoucnost. Ze všech stran se objevují lživé zprávy a nepřímé důkazy, které se snaží z ní udělat případ pro psychiatrickou léčebnu. Lisbeth ale má na své straně starého přítele, novináře Mikaela Blomkvista a teď udělá cokoliv, aby její jméno očistil.

Celou recenzi si můžete přečíst na webu fantasya.cz

Český název: Dívka, která kopla do vosího hnízda | Originální název: The Girl Who Kicked the Hornet's Nest | Autor: Denise Mina, Antonio Fusso, Andrea Mutti Série: Milénium 3 Počet stran: 272 | Nakladatelství: Host
Hodnocení: 3/5


You Might Also Like

0 komentářů