Olomoucký knižní sraz

srpna 22, 2016

Už je to více jak rok, co jsme s Verunkou z Knižní louky pořádaly náš první knižní sraz v Olomouci. A rozhodly jsme se uspořádat další. A to v sobotu 20. srpna v kavárně Bistrá kráva. Sešlo se nás devět (přišel i jeden kluk, juch) a jelikož jsme milovníci knih, tak se celý den nesl v tomto duchu, ale i nejen v tom. S Verunkou jsme pro všechny vymyslely workshop - kreslení na plátěné tašky a podle ohlasů jsme se trefily do černého. Kreslilo se všechno možné, od různých citátů, lampička z Narnie nebo Tardis budka. A společnost nám pak dělalo dobré pití a různé dobrůtky, takže pokud někdy zavítáte do Olomouce, určitě navštivte Bistrou krávu. 

Sraz jsme pak ukončily téměř tradičně a to v knihkupectví, kde jsme si každý něco vybral. Sraz bez knih by prostě nebyl sraz. Osobně moc děkuji všem účastníkům že dorazili a snad jste si ten den užili stejně jako já. U mě totiž vede naprostá spokojenost. 

Naše malá skupinka pohromadě.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. To vypadá, že jste si to pěkně užili. Ale to kreslení na tašky bych nedala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sraz v Olomouci? A já o něm vůbec nevěděla! Teď bych sice dorazit nemohla, ale jestli ho budete někdy opakovat během školního roku, tak dejte vědět. ;) :)

    OdpovědětVymazat