Samantha Shannon v Praze

září 04, 2016

Fanoušci Kostičasu, jste tu někdo? Tento článek je totiž věnován právě vám, a taky i mě, protože Kostičas se mi líbil hodně. Jeho autorka, Samantha Shannon, se ke konci září objeví v Praze. Bude tu přesně tři dny a i když si o tom můžete přečíst všude možně na internetu, neodpustím si i já své malé info o celé její návštěvě.

-- 22. září --
English Book Club
(Městská knihovna v Praze 18:00 - 19:30)

English Book Club je pro všechny milovníky anglického jazyka a literatury. Pravidelně se tu schází čtenáři, aby si procvičili anglickou konverzaci a zároveň se dozvěděli něco nového a zajímavého o fantasy literatuře. Ve čtvrtek 22. září bude tento klub hostit právě Samanthu Shannon.

Více info zde

-- 23. září --
Autogramiáda
(Palác knih Luxor, Václavské náměstí 14 v 17:00)

Samantha se se svými fanoušky setká i na autogramiádě v Paláci knih Luxor. A to v pátek odpoledne. Dorazíte? Malé info zde.


-- 24. září --
Coniáš Parcon 2016
(Městská knihovna v Praze, Ústřední knihovna)

Coniáš je každoroční setkání fanoušků fantasy a sci-fi v knihovně. Letos se bude konat už desátý ročník. Součástí Coniáše je i Parcon, tradiční con, který se pravidelně stává součástí jiných conů. Tento rok je jako hlavní téma zvoleno cestování v čase. Samantha se tady objeví rovnou na dvou besedách:

Velký sál 16:00 - 18:00
Seznámení se Samanthou Shannon

Setkání u kulatého stolu v Dílně 18:00 - 19:00
Beseda se Samanthou Shannon
"Nebojte se zeptat na cokoliv svých oblíbených autorů. U kulatého stolu se nemusíte ostýchat tak jako v přednáškovém sále, bouráme bariéry a dáváme odvážné spisovatele všanc čtenářům. Žádné téma není předem určeno – na co se zeptáte, to se dozvíte. Kapacita prostoru omezena, dostane se jenom na nejrychlejší."
Info o celé akci zde

Chystáte se někdo na Samanthu? Osobně se chystám do Prahy zavítat v sobotu 24. září, takže mě téměř po celý den budete moci zastihnout právě na Coniáši. 

You Might Also Like

0 komentářů